Chestionarele pentru sondajul de opinie


Se lanseaza CHESTIONARELE pentru sondajul de opinie privind Evaluarea gradului de informare/ constientizare a publicului larg din zona ariei naturale protejate „Moldova Superioara” a importantei conservarii biodiversitatii.
Se realizeaza sondaje de opinie, la debutul si finalul proiectului. Sondajele se adreseaza populatiei rezidente, reprezentantilor administratiei publice locale, tinerilor, institutiilor de invatamant si cercetare, altor institutii/asociatii identificate ca grup tinta (administratori de fond forestier, administratori de fonduri de vanatoare, operatori economici, etc.) din zona in care este amplasat situl Natura 2000 „Moldova Superioara” (Campulung Moldovenesc si comunele Breaza, Fundu Moldovei, Pojorata si Sadova).
Pentru a realiza schimbari comportamentale sustenabile ale comunitatilor locale in raport cu obiectul conservarii speciilor valoroase din aria naturala protejata „Moldova Superioara”, este necesara cunoasterea existentei ariei naturale si a importantei acesteia pentru conservarea biodiversitatii in zona in care locuiesc/isi desfasoara activitatea.
Rezultatele sondajului sunt necesare expertilor care vor elabora Studiile si Planul de management al sitului Natura 2000.


[Chestionarul poate fi vizualizat/descart de aici]

<< Acasa >> | << Noutati >>


Copyright© 2013, GEC Bucovina