Tabara de ecologie, Brasov, 25-31 iulie 2011

 


In perioada 25 31 iulie 2011, trei voluntari ai organizatiei GEC Bucovina si ai Comisariatului Regional de Mediu Suceava au participat la "Tabara de ecologie" organizata pentru voluntarii ecologisti de mediu, de catre Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului "FEED -BACK".

"Tabara de ecologie" a fost organizata in cadrul proiectului "Programul National de Educatie Ecologica ACTIV", finantat de Administratia Fondului pentru Mediu, prin "Programul vizand Educatia si Conastientizarea Publicului privind Protectia Mediului".

Voluntarii suceveni (Ioana absolventa liceu, Mihaela absolventa liceu si Silviu - student) au fost selectati pentru participarea la "Tabara de ecologie" in urma evaluarii activitatii acestora ca voluntari de mediu, in perioada 2010 2011.

In agenda taberei s-au aflat activitati de training (Ecologia si protectia mediului, Politici si strategii de mediu specifice firmelor, Managementul integrat al deseurilor si colectarea selectiva, Monitorizarea factorilor de mediu, Bune practice privind sistemul de management de mediu conf. ISO 14001 si ISO 19001, Tehnologii curate etc.), vizite in arie protejata si la rampa de gunoi, prezentari de proiectii tematice, realizare de studii de caz.

 

 


Copyright© 2002 - 2011, GEC Bucovina