Jurizarea s-a efectuat prin analiza şi cotarea lucrărilor în 7 localităţi de pe glob,
beneficiind de competenţa unor profesionişti în domeniu:

Clive Collins, Essex, Anglia
Ana von Rebeur, Buenos Aires, Argentina
Cristian Topan, Bucuresti, Romania
Jurij Kosobukin, Kiev, Ucraina
Alexandar Blatnik
, Nis, Serbia
Pavel Constantin
, Focsani, Romania
George Licurici, Suceava, Romania

Alexandar Blatnik, Nis, Serbia
Nis , Serbia - Arhitect, pictor, caricaturist si scriitor, autorul are la activ 30 de expozitii personale si 250 expozitii de grup. Laureat editia a 2a a salonului “100% Natural”


A fost o mare onoare pentru mine sa fiu membru al juriului la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de caricatură din lume. Sunt in special încântat de faptul că primele trei caricaturi câştigătoare au fost notate cu 10 de către mine, precum şi de faptul că primele 10 lucrări au fost excelent poziţionate, după judecata mea. De asemenea, sunt foarte fericit de faptul că notele mele au coincis cu cele ale celorlalţi membri ai juriului, Clive Collins, Ana von Rebeur şi Yuri Kosobukin membri care sunt bine cunoscuţi în lumea caricaturii ca mari maeştri ai desenului umoristic.

Aş dori cu această ocazie sa-i felicit pe câştigători şi pe restul ocupanţilor primelor zece locuri, şi de asemenea să va felicit pe dumneavoastră pentru organizarea perfectă şi jurizarea corectă, exprimată ca medie aritmetică, lucru unic în lume.

Cu cele mai bune gânduri

Aleksandar Blatnik

<< Top 10 - 2006 >> << 100% Natural >> << Acasa >>
Copyright© 2002 - 2006, Asociatia Grupul Ecologic de Colaborare GEC Bucovina